Kışlacık İlkokulu
Merkez Kışlacık Köyü 03100AFYONKARAHİSAR

VİZYON

21. yüzyılda milli eğitimde, bireysel ve toplumsal yaşam için temel ihtiyaçlardan olan; bilgi, beceri ve pratik uygulama yeteneklerini öğrencilerimize kazandırarak, onları, zihinsel, duygusal, kültürel, sosyal ve kişisel yönleri ile geliştirme sürecinde orta öğretime hazırlamak, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda kişiliklerinin olumlu yönde gelişmesine yardımcı olmak, onları çalışan, üreten, okuyan, dinleyen, araştıran ve kısaca örnek kişiler olarak hayata hazırlayabilmektir.

MİSYON

*Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, *Eğitim programlarını uygulayan, eğitim araç ve gereçlerini amacına uygun kullanan, *Çocukların gelişmelerinin sağlıklı bir biçimde gerçekleşmesi için aileleri bilinçlendiren ve yönlendiren, *Mevcut eğitim ortamını geliştiren, çağdaş bilgi teknolojisini kullanan ve uygulayan, *Öğrencileri bilgili ve yeniliklere açık lider bireyler olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Tam Gün

Tam Gün

kalorifer

Afyonkarahisar merkeze 5 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kışlacık Mahallesi Afyonkarahisar´ın güney yönündedir. Kartallık Dağının eteğine kurulmuştur. Köy dağınık bir şekildedir. Mahallemiz insanlarının geçim kaynağı tarım, bağcılık ve hayvancılıktır. Bir kısım vatandaşta pazarcılıkla uğraşmaktadır. Kadınana Suyunun kaynağı buradadır.